Het 'dorpshuis' staat , zoals de naam het doet vermoeden in het dorp , op ongeveer 100 meter van het kasteel 'Baberliget'. We kochten dit huis aan omdat onze andere huizen reeds snel volzet waren maar ook omdat we wel eens vraag krijgen van grotere famillies of groepen die graag in dezelfde woning verblijven. Het is gelegen in de straat waar de meeste buitenlanders hun verblijven hebben en op ongeveer 1 km van 'onze' berg met de andere huizen.

Dit stenen huis heeft een zeer grote living ( 40m²) , een ruime keuken, vier slaapkamers en twee badkamers . Het is dus perfect voor groepen tot 8 personen of - mits gebruik van de sofa in de woonruimte - tot 10 mensen maar kleine families die graag veel ruimte hebben zijn ook welkom  Het is daarmee de grootste vakantiewoning van het dorp en modern 'Europees' ingericht . Er is overal verwarming voorzien via aardgas en dus ook in de wat koudere maanden te huren . Iedere badkamer is ook apart te bereiken zonder daarvoor andere gasten te moeten storen dus het kan ook perfect gebruikt worden indien wat meer privacy gewenst zou zijn.

Op het grote terras , dat zeer geschikt grenst aan de keuken , staat een leuke Belgische bar die uitkijkt op het zwembad in de 3000 m² grote tuin en met het zeer mooie panoramisch uitzicht op de heuvels van Polàny. zie foto's ;prijzen en beschikbaarheid