Ons ' Jachthuis' was oorspronkelijk een wijnhuisje gebouwd in 1964. Het stond al jaren leeg en diende niet meer als opslagplaats voor de plaatselijke wijnboeren. Het was 40 m² groot en gedeeltelijk in ruwbouwfase.  Maar het uitzicht vanuit dit huisje is werkelijk uniek te noemen en wordt door iedereen geprezen. In de living liggen de tegels van een 13de eeuws klooster en in de tuin vind je alle mogelijke fruitbomen . Perziken , abrikozen , appelen en peren , krieken , vijgen , pruimen , verschillende soorten bessen , het is allemaal tussen mei en september zo van de bomen af te halen in een aparte en gescheiden tuin van 6500 m² .

In 2010 werden de eerste verbouwingen gedaan en in 2013 maakten de aanbouw van een extra grote slaapkamer en een living samen met het privè zwembad het geheel compleet.

Het jachthuis heeft nu een living 30 m² , twee slaapkamers met eigen terras , twee toiletten , keuken en een authentieke wijnkelder. Voor de eventuele hond is er een apart hondenterrein met hondenhok. Klik hier voor de foto's ; prijzen en beschikbaarheid.